Logo Vario

Wil je gebruik maken van onze ontwerp- en bestekservice?

Voor ieder project het juiste advies!

Neem contact met ons op
Bestektekst

Sinds de oprichting van Vario Grass BV in 2006 zijn wij uitgegroeid tot dé specialist voor kunstgras tuinen, valondergronden, speel- en sportvelden. Vario beschikt over een uitgebreid assortiment Royal Grass® kunstgras dat op vele manieren kan worden toegepast. Al onze producten zijn veilig, milieuvriendelijk, sterk, slijtvast en beschikken over de juiste certificering op basis van de gestelde (NEN-)normen. Daarbij voldoen al onze producten aan de strenge EN 71-3 norm. Vragen over een bestektekst?

Voorkom een onvolledig of ondoordacht kunstgras bestek. Maak gebruik van onze bestekservice!

Wij delen graag onze kennis en ervaring. Vario biedt ondersteuning in alle fases bij het realiseren van kunstgrasprojecten. We geven graag advies over de toepassingsmogelijkheden met kunstgras. Maar ook over de constructie onder het kunstgras, het aanbrengen van het kunstgras en het onderhoud ervan. We houden hierbij altijd rekening met jouw wensen en zijn in ons advies ook eerlijk over toepassingen waar kunstgras bijvoorbeeld minder geschikt voor is. Kunstgras toepassen op een helling? Kunstgras toepassen op daken? Kunstgras in een andere kleur of met belijning? Kom maar op!

Een professionele aanleg is een absolute must voor kwalitatief en duurzaam kunstgras. Wij zetten onze jarenlange ervaring hier graag voor in! Wij verzorgen voor jou een advies op maat, waarbij wij rekening houden met de eisen op het gebied van de constructie en het product. Vario helpt graag bij het samenstellen van een bestek.

We zijn telefonisch bereikbaar via 0544-487163 of stuur een email naar info@variograss.nl.

Alvast een bestektekst van een product downloaden?

Bekijk onze producten op de productenpagina en download daar de bestektekst voor het gewenste product.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op!

Tijd voor actie

Kunnen wij je helpen met meer informatie, een offerte of bestektekst? Laat het ons weten!