Logo
0544-487163
Gebruik maken van onze ontwerp- en bestekservice?
Voor ieder project het juiste advies
Neem contact met ons op
Bestektekst

Vanaf de oprichting van Vario Grass BV in 2006 zijn wij de specialist uit de Achterhoek op het gebied van kunstgras voor het landschappelijke segment. Vario beschikt over een doordacht assortiment Royal Grass® kunstgras dat op vele manieren kan worden toegepast. Al onze producten zijn veilig, milieuvriendelijk, sterk, slijtvast en beschikken over de juiste certificering op basis van de gestelde (NEN-)normen. Een van de zekerheden, alle producten die wij toepassen voldoen aan de strenge EN 71-3 norm. 

Voorkom een onvolledig of ondoordacht bestek. Onze bestekservice ervaren?  

Wij delen graag onze kennis en ervaring. Vario biedt in alle fases ondersteuning bij het realiseren van kunstgrasprojecten. We geven graag advies over de toepassingsmogelijkheden met kunstgras. Maar ook over de constructie onder het kunstgras, het aanbrengen van het kunstgras en het onderhoud ervan. We houden hierbij altijd rekening met de wensen en zijn in ons advies ook eerlijk over toepassingen waar kunstgras bijvoorbeeld minder geschikt voor is. Kunstgras toepassen op een helling? Kunstgras toepassen op daken? Kunstgras in een andere kleur of met belijning? Kom maar op!

Een professionele aanleg is een absolute must voor kwalitatief en duurzaam kunstgras. Wij willen onze jarenlange ervaring hier graag voor inzetten. Wij verzorgen voor jou een advies op maat, waarbij wij rekening houden met de eisen op het gebied van de constructie en het product. Vario helpt graag bij het samenstellen van een bestek.

We zijn telefonisch bereikbaar via 0544-487163 of stuur een email naar info@variograss.nl.

Alvast een bestektekst van een product downloaden?

Bekijk onze producten op de productenpagina en download daar de bestektekst voor het gewenste product.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Call 2 Action Test Frank Iris Nieuw Stijl

Tijd voor actie

Kunnen wij je helpen met meer informatie, een offerte of bestektekst? Laat het ons weten!