Logo
0544-487163
Ons kunstgras eerst zelf ervaren?
Maak een afspraak en kom langs in onze vernieuwde showtuin!
Neem contact op met Vario
Headerfoto Bedrijfs Pand Vario

In onze kunstgras showtuin vind je alle soorten kunstgras binnen enkele vierkante meters. Vario heeft kunstgras in vele soorten en maten. Hoe weet je nu welk kunstgras past bij jouw tuin, dakterras of speelveld? Dat weet je natuurlijk pas het beste als je het zelf ervaart. Kom dus langs bij Vario en laat je inspireren door ons Royal Grass® kunstgras. De Masters in Green van Vario geven graag advies.

  • Wil je kunstgras zien, voelen en beleven? 
  • Wil je advies over onze verschillende soorten kunstgras? 
  • Wil je inspiratie en nieuwe ideeën opdoen?

Ervaar de voordelen van kunstgras in onze showtuin

Een tuin met kunstgras wordt steeds populairder. Dit komt vooral door de vele voordelen van kunstgras ten opzichte van natuurgras. Kunstgras vraagt weinig onderhoud, is niet afhankelijk van de weersomstandigheden en een kunstgras tuin ziet er het hele jaar door mooi en groen uit. Maar bij elke tuin past weer een andere soort kunstgras. Welk kunstgras in jouw tuin past, hangt niet alleen af van jouw wensen op het gebied van bijvoorbeeld kleur of lengte. Ook de mate van gebruik, oppervlakte van de tuin en toepassing bepalen welk kunstgras je in de tuin kan leggen. In de showtuin van Vario kun je de verschillende soorten Royal Grass® kunstgras zelf vergelijken. Zo weet je precies wat de mogelijkheden met kunstgras zijn.

Showtuin Vario Kunstgras
Kunstgras Showtuin In Lichtenvoorde Vario Grass 1

Bekijk de vele soorten kunstgras van Vario

Gekleurd kunstgras. Weelderig kunstgras. Een strak kunstgrasveld alsof het net gemaaid is. Je kunt vele kanten op. Natuurlijk kun je de verschillende soorten kunstgras online bekijken, maar we snappen het heel goed als je het kunstgras met eigen ogen wilt zien. In onze kunstgras showtuin is het volledig aan jou. Loop, ren, spring, stamp, lig, rol, glij. Doe alles wat je nodig hebt om erachter te komen welk kunstgras bij jouw wensen past. Dan zorgen wij voor koffie en een deskundig advies. We laten je verschillende soorten kunstgras zien, adviseren op basis van jouw wensen en vertellen je alles over de aanleg en opbouw van een kunstgrasveld.

Kom naar de kunstgras showtuin van Vario

Wil je kunstgras laten leggen, maar wil je onze Royal® Grass producten eerst eens met eigen ogen bekijken? Kom dan de showtuin van Vario bekijken! We nemen graag de tijd om al jouw vragen over ons kunstgras te beantwoorden en om jou het kunstgras zelf te laten ervaren. Je kunt ons daarom altijd bellen om een afspraak in te plannen voor een showtuin-bezichtiging. Door het plannen van een afspraak weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om jou kennis te laten maken met ons kunstgras.

Neem contact op met Vario als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Kunstgras bekijken in onze showtuin?

Je kunt ons tijdens kantooruren bellen om een afspraak in te plannen met één van onze kunstgras specialisten. Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Op vrijdag zijn we bereikbaar tot 16:00 uur. Je mag ons natuurlijk ook altijd een chatbericht sturen om een afspraak in te plannen!

De koffie pruttelt op dit adres:

Vario Grass B.V.
Koningslinde 5 
7131 MP Lichtenvoorde

T: 0544-487163
E: info@variograss.nl

Vakmanschap
Vakmanschap
Samenwerking
Samenwerking
Passie
Passie

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Call 2 Action Test Frank Iris Nieuw Stijl

Tijd voor actie

Kunnen wij je helpen met meer informatie, een offerte of bestektekst? Laat het ons weten!