Logo
0544-487163
Ons kunstgras eerst zelf ervaren?
Kom langs in onze vernieuwde showtuin!
Neem contact op met Vario
Headerfoto Bedrijfs Pand Vario

In onze kunstgras showtuin vind je alle soorten kunstgras binnen enkele vierkante meters. Vario heeft kunstgras in vele soorten en maten. Hoe weet je nu welk kunstgras past bij jouw tuin, dakterras of speelveld? Dat weet je natuurlijk pas het beste als je het zelf ervaart. Kom dus langs bij Vario en laat je inspireren door ons Royal Grass® kunstgras. De Masters in Green van Vario geven graag advies.

  • Wil je kunstgras zien, voelen en beleven? 
  • Wil je advies over onze verschillende soorten kunstgras? 
  • Wil je inspiratie en nieuwe ideeën opdoen?

Ervaar de voordelen van kunstgras in onze showtuin

Een tuin met kunstgras wordt steeds populairder. Dit komt vooral door de vele voordelen van kunstgras ten opzichte van natuurgras. Kunstgras vraagt weinig onderhoud, is niet afhankelijk van de weersomstandigheden en een kunstgras tuin ziet er het hele jaar door mooi en groen uit. Maar bij elke tuin past weer een andere soort kunstgras. Welk kunstgras in jouw tuin past, hangt niet alleen af van jouw wensen op het gebied van bijvoorbeeld kleur of lengte. Ook de mate van gebruik, oppervlakte van de tuin en toepassing bepalen welk kunstgras je in de tuin kan leggen. In de showtuin van Vario kun je de verschillende soorten Royal Grass® kunstgras zelf vergelijken. Zo weet je precies wat de mogelijkheden met kunstgras zijn.

Showtuin Vario Kunstgras
Kunstgras Showtuin In Lichtenvoorde Vario Grass 1

Bekijk de vele soorten kunstgras van Vario

Gekleurd kunstgras. Weelderig kunstgras. Een strak kunstgrasveld alsof het net gemaaid is. Je kunt vele kanten op. Natuurlijk kun je de verschillende soorten kunstgras online bekijken, maar we snappen het heel goed als je het kunstgras met eigen ogen wilt zien. In onze kunstgras showtuin is het volledig aan jou. Loop, ren, spring, stamp, lig, rol, glij. Doe alles wat je nodig hebt om erachter te komen welk kunstgras bij jouw wensen past. Dan zorgen wij voor koffie en een deskundig advies. We laten je verschillende soorten kunstgras zien, adviseren op basis van jouw wensen en vertellen je alles over de aanleg en opbouw van een kunstgrasveld.

Kom naar de kunstgras showtuin van Vario

Wil je kunstgras laten leggen, maar onze Royal Grass® producten eerst zelf bekijken? Je bent elke werkdag van harte welkom in de showtuin van Vario. Van maandag tot en met donderdag zijn wij tussen 09:00 uur en 17:00 uur geopend, op vrijdag sluiten we een uurtje eerder. Gaat doordeweeks langskomen niet lukken en wil je liever op zaterdagochtend langskomen? Dat is geen probleem! Je kunt ons doordeweeks altijd bellen of een chatbericht sturen om een afspraak voor een zaterdagochtend te maken. 

Neem contact op met Vario als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Kunstgras bekijken in onze showtuin?

Onze Masters in Green staan klaar om jou van passend advies te voorzien. De koffie pruttelt op dit adres:

Vario Grass B.V.
Koningslinde 5 
7131 MP Lichtenvoorde

T: 0544-487163
E: info@variograss.nl


Vakmanschap
Vakmanschap
Samenwerking
Samenwerking
Passie
Passie

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Call 2 Action Test Frank Iris Nieuw Stijl

Tijd voor actie

Kunnen wij je helpen met meer informatie, een offerte of bestektekst? Laat het ons weten!