Logo

Op zoek naar een kunstgras sportveld dat áltijd bespeelbaar is?

Met een multifunctioneel speelveld nodig je iedereen uit!

De toppers in onze selectie
Kunstgras Sportveld Multifunctioneel Vario

Ben je op zoek naar een kunstgras sportveld waarop écht iedereen zich kan vermaken? Of je nu houdt van hockey, voetbal of basketbal, met onze multifunctionele kunstgras speelvelden maak je iedereen blij! De verschillende vormen van sport en spel op één kunstgras speelveld, zorgen voor variatie en daarmee voor nóg meer speelplezier. Op zo'n kunstgras sportveld krijg je iedereen in beweging op zijn of haar favoriete manier. Lees snel verder en ontdek wat Vario voor jou kan betekenen!

Voorbeelden zien van verschillende kunstgras speelvelden?

De voordelen van een kunstgras sportveld

Met een kunstgras sportveld kies je voor een veld dat het hele jaar bespeelbaar is, of het nou een winderige herfstdag is of een zonnige voorjaarsdag. Voor elk multifunctioneel sportveld zijn andere sporttechnische eigenschappen vereist: een voetbalveldje vraagt bijvoorbeeld om een ander type kunstgras dan een veldje waarop ook basketbal wordt gespeeld. Vario beschikt over een volledig productassortiment van kunstgras om aan al jouw wensen te voldoen. Ons kunstgras is bestand tegen intensief gebruik, is volkomen veilig en is het hele jaar door bespeelbaar. Slecht weer is dus geen excuus meer om je buiten even helemaal uit te leven op het sportveld!

Waar moet jouw kunstgras speelveld aan voldoen?

Voordat onze Masters in Green aan de slag gaan met een ontwerp, stellen we altijd eerst een aantal belangrijke vragen. Hoe actief wordt er bijvoorbeeld gespeeld in de buurt? Wat is de behoefte van de omgeving en de gebruikersgroep die straks gebruik gaat maken van het multifunctionele kunstgras speelveld? Hiermee zorgen we ervoor dat het speelveld perfect aansluit op de behoeften van de gebruikers!

Kunstgras sportveld in Arnhem
Multifunctioneel Kunstgrasveld door Vario

Een multifunctioneel kunstgras sportveld op maat

We besteden altijd extra aandacht aan de vorm van onze kunstgras speelvelden. Zo zijn wij van mening dat de grootte van een veld niet alles zegt over de gebruikskwaliteit. Wanneer er bijvoorbeeld gevoetbald of gebasketbald wordt, kan een klein kunstgras speelveld vanwege het korte spel juist veel meer uitdaging bieden! Dit actieve spel wordt nog meer gestimuleerd met geïntegreerde doelen in het hekwerk, of door hoekpanelen schuin te maken waardoor een bal altijd blijft rollen, zoals we bij Driestroomhuis Babberich hebben gedaan. Vario kan jouw kunstgras sportveld zo uitdagend maken als je maar wilt. Zie dan nog maar eens stil te blijven staan!

Bekijk onze voorbeelden met bijbehorende prijzen:

Wat is de prijs van een multifunctioneel kunstgras speelveld?

Een multifunctioneel kunstgrasveld kan op vele manieren worden ingevuld en de kosten lopen daarom enorm uiteen. De kostprijs hangt natuurlijk af van het type kunstgras, de oppervlakte van het multifunctionele speelveld en de toepassing ervan. Als voetbal het belangrijkste doel is, adviseren wij een ander type kunstgras dan wanneer er vooral basketbal gaat worden gespeeld op de kunstgras ondergrond. Aankleding met bijvoorbeeld doeltjes, baskets, belijning, verlichting en drainage heeft ook weer zijn effect op de prijs. Omdat de mogelijkheden talloos zijn, verzorgt Vario graag een ontwerp op maat, opgesteld op basis van jouw wensen.

Multifunctioneel sportveld
Kunstgras sportveld

Een kunstgras speelveld begint met een perfecte ondergrond

Een kunstgras speelveld wordt opgebouwd uit verschillende lagen:

  • Eerst kijken we of er extra drainage moet worden aangebracht in de fundering.
  • Vervolgens maken we een drainagelaag met zand, die direct werkt als een extra fundering laag.
  • Daarna installeren we een sporttechnische laag, die voor extra stabiliteit zorgt en waarmee de ondergrond perfect vlak wordt. Zo gaat het kunstgras nooit vervormen op de ondergrond. Daarbij helpt deze laag om overtollig water extra snel af te voeren naar de ondergrond, waardoor het kunstgras altijd bespeelbaar is.
  • Tot slot leggen we het kunstgras aan, waarna we het speelveld verder invullen met passende belijning, doelen, hekwerk en bijvoorbeeld verlichting.

Wil jij ook zo’n multifunctioneel kunstgras sportveld?

Ons ervaren Vario-team heeft alle kennis en kunde in huis om totaalprojecten met kunstgras te realiseren. Daarbij beschikken we over de juiste machines en gereedschappen om altijd een perfect eindresultaat te realiseren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een multifunctioneel kunstgras speelveld in jouw buurt of gemeente? Neem dan gewoon even contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Lijken onze multifunctionele kunstgrasvelden je wat, maar heb je toch nog wat vragen?

Vragen over een multifunctioneel sportveld? Stel ze gerust!

Projecten

Multifunctioneel sportveld Beusink Recreatie Lievelde

Beusink Recreatie met een hoofdletter R!

Vario Realiseerd Kunstgras Sportveld Bij Arentheem College Arnhem 3

900m2 groot multifunctioneel sportveld in Arnhem

Kleurrijke voetbalkooi in Harderwijk

Vernieuwd trapveld in gemeente Harderwijk

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op!

Tijd voor actie

Kunnen wij je helpen met meer informatie, een offerte of bestektekst? Laat het ons weten!