Logo

Ontdek Vario.

Waarom wij jouw verwachtingen willen overtreffen.

Vario kunstgras team

Een groene wereld, het hele jaar door

Wij zijn Vario. Wij zijn er voor jou.

Vario. In 2006 begonnen als schoolproject van de toen zeventienjarige Jasper Eppingbroek. Inmiddels een nog altijd groeiend bedrijf dat tot over de landsgrenzen actief is. Ons uitgangspunt is in al die jaren altijd hetzelfde gebleven: verwachtingen overtreffen. Of we nu een balkon, een tuin, een rotonde of een complete speelplaats voorzien van kunstgras: onze Masters in Green willen jou het plezier van kunstgras maximaal laten beleven.

Creëren.

Met de poten in de klei 

Bij ons gaat creëren veel verder dan het idee. Vario wil van elk kunstgrasproject een bijzondere ervaring maken. Zelfkritisch, klantgericht en met heel veel plezier in het werk. Wij doen alles om jou zorgeloos te laten genieten van een groenere wereld.


Ontwikkelen.

Elke week een stapje verder

Vario draait op een jong, gedreven en deskundig team, dat de lat elke week een stukje hoger legt. Wij streven naar perfectie, waarbij de ‘wij’ altijd belangrijker is dan de ‘ik’. Of op zijn Achterhoeks: met mekare en veur mekare. 


Vario kunstgras over ons

Samenwerken.

We doen het samen

Voor Vario is een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Wij durven anders te zijn. Met een frisse kijk op de wereld en een hechte club experts. Ons team werkt op basis van vriendschap en 'noaberschap'. Samen werken we dagelijks aan het maximale eindresultaat.

VCA.

Veiligheid, gezondheid en Mileu Checklist Aannemers

Vario Grass B.V. is VCA-gecertificeerd.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De VCA-certificatie is bedoeld voor een veiligere werkomgeving en om het aantal ongevallen te verminderen. Bij dienstverlenende bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico, wordt steeds vaker een VCA-certificaat verplicht gesteld.

Vca Certificaat Veiligheidsmanagement Kunstgras Vario