Logo Vario

Ontdek Vario.

Waarom wij jouw verwachtingen willen overtreffen.

Vario Bedrijfspand Te Lichtenvoorde

Een groene wereld, het hele jaar door

Over Vario.

Vario is gespecialiseerd in het inrichten van recreatieve buitenruimten. Hoe kunnen we mensen maximaal laten genieten van uitdagende speel- en sportvelden? En hoe helpen we ze aan het perfecte kunstgras gazon in hun tuin? Elke dag houden we ons bezig met het ontwerpen én realiseren van kleurrijke, veilige en duurzame projecten in de buitenruimte!

Waar staan wij 's ochtends voor op?

Met onze projecten brengen we mensen in beweging én naar buiten! Of het nou uitzinnige kinderen zijn die dolgraag buiten gaan spelen op een uitdagend nieuw schoolplein, of buurtgenoten, die een fanatiek potje voetbal gaan spelen in de gloednieuwe pannakooi in hun woonwijk. Daar staan wij elke ochtend voor op!

Vario kunstgras over ons

Over ons team.

Ons hechte Vario-team bestaat uit een mix van jonge talenten en ervaren specialisten. Al sinds 2006 maken we mensen blij met kleurrijke projecten in de buitenruimte. Dat doen we elke dag weer met passie en precisie. We zijn Achterhoeks bescheiden, maar durven wel te zeggen dat we alleskunners zijn. Geen uitdaging is ons te gek en we realiseren jouw project van A tot Z. Ons team zet graag een stapje extra en is pas blij als jij blij bent.

Vario Kunstgras Bedrijfspand te Lichtenvoorde

Hoe kunnen we jou helpen?

We horen graag wat jouw wensen zijn! Wil je weten wat er komt kijken bij het realiseren van een multifunctioneel sportveld? Wil je stijlvolle, slijtvaste sportvloeren in jouw fitnesscenter? Een compleet nieuw schoolplein? Of zoek je het allerbeste kunstgras voor jouw tuin? Ons Vario-team staat voor je klaar en denkt graag met je mee! Geen vraag is ons te gek, dus neem snel contact met ons op!

VCA.

Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

Vario Grass B.V. is VCA-gecertificeerd.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De VCA-certificatie is bedoeld voor een veiligere werkomgeving en om het aantal ongevallen te verminderen. Bij dienstverlenende bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico, wordt steeds vaker een VCA-certificaat verplicht gesteld.

Vca Certificaat Veiligheidsmanagement Kunstgras Vario