0544-487163

Ons kunstgras maakt jouw wereld mooier!

Waarom wij jou een glimlach willen bezorgen

Onze "Masters in Green" helpen jou aan het perfecte kunstgras

Toen Jasper Eppingbroek in 2006 op zeventienjarige leeftijd Vario Grass oprichtte, had hij maar één doel: verwachtingen overtreffen. Inmiddels is Vario uitgegroeid tot een bedrijf dat tot over de landsgrenzen actief is, maar het uitgangspunt is altijd hetzelfde gebleven. Of we nu een balkon, een tuin, een rotonde of een complete speeltuin voorzien van kunstgras: onze Masters in Green gaan niet naar huis voordat we een glimlach op jouw gezicht hebben getoverd. 

Creëren.

Met de poten in de klei 

Bij ons gaat creëren veel verder dan het idee. Vario wil van elk kunstgrasproject een bijzondere ervaring maken. Zelfkritisch, klantgericht en met heel veel plezier in het werk. Wij doen alles om jou zorgeloos te laten genieten van een groenere wereld.


Verbinden.

Elke week een stapje verder

Vario draait op een jong, gedreven en deskundig team, dat de lat elke week een stukje hoger legt. Wij streven naar perfectie, waarbij de ‘wij’ altijd belangrijker is dan de ‘ik’. Of op zijn Achterhoeks: met mekare en veur mekare. 


Over Ons Creeren

Durven.

We doen het samen

Voor Vario is een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Wij durven anders te zijn. Met een frisse kijk op de wereld en een hechte club experts. Ons team werkt op basis van vriendschap en 'noaberschap'. Samen werken we dagelijks aan het maximale eindresultaat.

Over ons - verbinden