Logo Vario

Maak kennis met ons team!

Wij gaan elke dag voor een glimlach

Vario kunstgras team

De professionals.

Welke namen horen er bij al die gezichten die je bij ons tegen het lijf kunt lopen? Hieronder lees je wie wie is, en ook waarom onze teamleden zo graag deel uitmaken van Vario.


Frank Vario Kunstgras

Frank Toebes

Bedrijfsleider

frank@variograss.nl

+31(0) 544 487163

"Het hele team vindt het belangrijk om precies te weten waar we mee bezig zijn, van projecten tot producten. Alleen zo kun je mensen écht goed helpen. Ik ben trots om te zien welke resultaten en reacties van klanten daaruit voortkomen."
Thomas Vario Kunstgras

Thomas Elferink

Master in Green

"Ik heb plezier in mijn werk en dan is het makkelijk om andere mensen blij te maken. Door de sfeer bij Vario kunnen we elke dag voor een maximaal resultaat gaan."
Dick Vario Kunstgras

Dick Oosterholt

Master in Green

"Bij Vario kom ik in aanraking met de mooiste projecten. Bij elk project merk je hoe belangrijk het is voor het eindresultaat dat wij elkaar allemaal door en door kennen."
Jasper Vario Kunstgras

Jasper Eppingbroek

Directeur

jasper@variograss.nl

+31(0) 544 487163

"We hebben een ervaren team staan, een moderne huisvesting en perfect gereedschap. Samen streven we naar perfectie en maken we klanten graag blij. Na een week hard werken, sluiten we op vrijdag de week altijd gezamenlijk af. Als ik dan het enthousiasme bij iedereen zie, kijk ik alweer uit naar de maandag en dat maakt me trots."
Iris Vario Kunstgras

Iris klein Avink

Commercieel medewerkster binnendienst

iris@variograss.nl

+31(0) 544 487163

"Bij Vario is er volop ruimte om mijzelf te ontplooien en mij in nieuwe vaardigheden te verdiepen. Hiermee kan ik onze klanten nog beter helpen en gelukkig maken."
Sandra Vario Kunstgras

Sandra Heusinkveld

Commercieel medewerkster binnendienst

sandra@variograss.nl

+31(0) 544 487163

"De ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit; ik vind het heerlijk! Daarnaast is het ontzettend leuk om iedere keer weer een mooi eind-resultaat te zien van het werk dat je samen met het team hebt geleverd. Als de klant helemaal tevreden is, dan ben ik als nuchtere Achterhoeker best een beetje trots!"

Rick E  Vario Kunstgras

Rick Elschot

Master in Green

"Er wordt elke dag keihard gewerkt, terwijl je geen moment het gevoel van druk of stress hebt. Iedereen voelt zich vrij en relaxed. Daardoor ga ik altijd met plezier aan het werk."
Timo Van Team Vario

Timo Schutten

Master in Green

"Een speelveld aanleggen terwijl de kinderen al aan de zijkant staan te popelen om het kunstgras te bestormen. Dat is geweldig. Als je dan achteraf hoort hoe tevreden iedereen is met het kunstgrasveld, dan geeft dat heel veel voldoening."

Nick Vario Kunstgras

Nick Krabben

Master in Green

"We reizen door het hele land en zo kom je van alles tegen. Waar we ook komen, de waardering is altijd heel groot. Niet alleen op het kunstgras, maar ook op onze manier van werken krijgen we vaak hele positieve reacties."
Johan Vario Kunstgras

Johan Heusinkveld

Master in Green

"Ik heb bij verschillende andere bedrijven gewerkt, maar de collegialiteit die ik bij Vario meemaak is nergens mee te vergelijken. Die basis draagt enorm bij aan het streven naar perfectie voor onze klanten."
Harm Vario Kunstgras

Harm Rooks

Master in Green

"Vario wil blijven groeien als bedrijf. Met een jong, dynamisch team mensen blij maken, daar doen we het voor."
Alex Vario Kunstgras

Alex Knip

Master in Green

"Bij Vario is geen dag hetzelfde. Het team gaat voor elkaar door het vuur en er wordt heel veel plezier gemaakt. Dat geeft mij heel veel motivatie in het werk om er het maximale uit te halen."
Remon Vario Kunstgras

Remon Krabben

Master in Green

"Niet alleen wordt alles voor de klanten gedaan, maar Vario is ook veel bezig met de eigen mensen. Iedereen wordt overal bij betrokken en het is geweldig om in zo’n team te mogen werken."
Koen Vario Kunstgras

Koen Heusinkveld

Master in Green

"Bij Vario gaan sfeer en gezelligheid hand in hand met hard werken en mooie projecten. We horen regelmatig dat klanten een glimlach krijgen als ze ons alleen al bezig zien."
Rick Vario Kunstgras

Rick Rotink

Master in Green junior

"Het werk is afwisselend, niemand kijkt je op de vingers en iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen."
Timme Vario Kunstgras

Timme Hummelink

Master in Green junior

"Of je hier nu half slapend op maandagmorgen of borrelend op vrijdagmiddag bent: iedereen zit vol energie en heeft er altijd zin in."